Date:October 22, 2018

Art en família. PROCESSOS DE CREACIÓ

Dins la programació d’Art en família del centre d’art Maristany de Sant Cugat del Vallès, hem participat amb l’activitat l’Art de la cianotípia: processos creatius fotogràfics.

Inspirant-nos en els treballs fotogràfics més primigenis, convidarem les famílies a endinsar-se en el món de la fotografia analògica per mitjà de la tècnica de la cianotípia, que permet aconseguir una còpia d’una imatge o objecte original, en color blau cian, anomenada cianotip.

Aquesta activitat vol cercar i apreciar el valor dels elements que ens envolten a la natura o al nostre entorn, i copsar-los en unes imatges úniques i sorprenents. De la mà de la cianotípia, els infants podran descobrir les formes, volums, transparències i trets curiosos dels objectes plasmant-los en el paper amb les seves tonalitats blaves. Compondran al seu gust, amb els diferents elements trobats i proposats. El més important de l’activitat: la recerca, l’experimentació amb els diferents objectes proposats i materials. L’objectiu principal treballar la creativitat a través de l’experimentació.

http://centresculturals.santcugat.cat/23121/curs/3077/