Cliente:Diputació de Barcelona
Date:June 14, 2019

LA IMATGE QUE PARLA. Fototertúlies BIBLIOLAB

Iniciem l’activitat “La imatge que parla. Fototertúlies.” dins el projecte Bibliolab, aquest cop a la Biblioteca Antònia Torrent i Martori d’Arenys de Munt amb un grup de dones, desenvolupant aquesta activitat de tertúlia fotogràfica compartint imatges dels seus àlbums, que vulguin compartir i mostrar per parlar-ne, per rememorar aquells instants copsats de la seva història, dels seus familiars o del seu entorn, de la història del seu poble, de la feina que realitzaven, de la seva infància, etc.

Hem convidat a la gent a participar amb el reclam que ens interessa molt la seva història, veure fotografies i parlar-ne, provocar una conversa on compartir les vivències i experiències associades als records i la interpretació que en fa cadascú.

Hem constatat un cop més que la memòria és molt subjectiva, i les memòries significatives d’una persona són úniques per a aquella persona, que s’apropa als altres quan les rememora i les comparteix, així com s’enriqueix de les aportacions d’altres persones.

Veieu algunes de les imatges que han compartit i les converses que han provocat: